1 ŽENA JE UŠLA U GINISOVU KNJIGU REKORDA, IMA NAJDUŽE NOKTE U ISTORIJI: Otkrila kako IDE U WC, neće vam biti dobro
Žena sa najdužim noktima na svetu, Foto: Printskrin@guinnessworldrecords/YouTube

uzgajala ih je 25 godina

1 ŽENA JE UŠLA U GINISOVU KNJIGU REKORDA, IMA NAJDUŽE NOKTE U ISTORIJI: Otkrila kako IDE U WC, neće vam biti dobro

Ginisova knjiga rekorda je Amerikanku Dajanu Armstrong, proglasila za ženu sa najdužim noktima u istoriji. Njen razlog zašto ih toliko pušta već 25 godina nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Objavljeno: 10:36h

Dajana Armstrong je ostavila ljude potpuno zaprepašćenima time što nije sekla nokte skoro 30 godina, što je izazvalo univerzalno goruće pitanje.

Dajana Armstrong iz SAD, ušla je u Ginisovu knjigu rekorda za najduže ženske nokte u istoriji. Kada se merila za titulu 2022. godine, ukupna dužina njenih 10 noktiju bila je iznad 13 metara. Od 1997. Armstrongova nije sekla nokte, koje sada s lakoćom čiste pod, i uživa u ukrašavanju svojih noktiju u reznim bojama.

Zvanični Instagram nalog Ginisove knjige rekorda istakao je njeno dostignuće, uz objavu: "Kombinovana dužina Dajaninih noktiju je duža od standardnog žutog školskog autobusa! Dajana uzgaja svoje nokte preko 25 godina!"

Priča je zapalila društvene mreže, a mnogi korisnici su se fokusirali na jedan određeni detalj. Jedna osoba je upitala: "Kako se ona briše? Istinska radoznalost."

Drugi komentator je razmišljao: "Brisanje je bila moja prva pomisao, ali da li je ona ikada radila? Na primer, nema šanse da sama nešto uradiš."

Treći je rekao: "Kako ona uopšte može da uradi bilo šta, kao zaista, kako staje u auto? Ili odeću." Armstrongova se pozabavila upravo ovim pitanjem nakon što je prvobitno oborila rekord, prenosi "Dejli Star". U jednom intervjuu, ona je objasnila: "Pa znaš, kada odem u kupatilo biće isto kao i svi drugi koji idu u toalet, samo ja to radim sa svojim noktima verovatno na drugačiji način kako bi oni radili sa svojim ."

"Koristim mnogo toalet papira. Ne omotam ga oko ruke kao neki ljudi, ne mogu tako, jer tako neće funkcionisati." Prepiska prema Armstrongovoj nije tu stala. Jedna osoba je pitala: "Koliko je bočica laka za nokte potrebno", dok je druga osoba takođe pitala: "Zašto sam mislio da su to dredovi?"

Ljudi su se takođe pitali zašto je Armstrong iz Minesote odlučila da pusti nokte na tako ogromnu dužinu, ali iza ove odluke se krije bolna istina. Na dan kada se zaklela da više nikada neće seći nokte, zamolila je svoju decu da se probude dok je ona odlazila u supermarket.

Ali dok je bila napolju, najmlađa ćerka ju je pozvala i otkrila da se njena šesnaestogodišnja Latiša neće probuditi. Tada je otkrila da je njeno dete umrlo u snu od napada astme. Armstrongova je ranije rekla: "To je bio najgori dan u mom životu. Oduvek je imala duge nokte koje bi Latiša s ljubavlju sređivala svakog vikenda."

"Ona mi je jedina uradila nokte. Uglancala ih je i turpijala za mene", rekla je. Armstrong, koja je patila od depresije deceniju nakon ćerkine smrti, rekla je da je održavanje dugih noktiju njen način da oda počast svojoj ćerki i da održi sećanje na nju.

Bonus video:

02:10

IVANA SELAKOV IZABRALA FAVORITE PESME ZA EVROVIZIJU: Jedna ima etno stil koji će nastaviti da živi u Srbiji, druga kao iz Holivuda

(Espreso/Stil/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.